Bullbar- prag Nissan Navara D40

Navara este un pick-up de lucru elegant, și, în esență, o versiune pick-up a Pathfinder. Acesta oferă spațiu interior decent și mai multe caracteristici de confort decât majoritatea concurenților. Acesta este oferit cu un motor pe benzină cu patru cilindri de 2.5 litri, cu o cinci viteze automată și 2WD, sau un motor turbodiesel de 2.5 litri, cu o transmisie manuală cu șase trepte și 4WD. Cele doua versiuni au aceleași caracteristici care includ jante de 16 inch din aliaj, Capitonaj de benă, încuietori pentru uși, lămpi de ceață față, sistem audio 4 boxe cu CD player, geamuri electrice, oglinzi cromate, dublu putere oglinzi exterioare cu lămpi de semnalizare cu LED-uri , intrare fara cheie sispoiler spate crom. Sisteme de siguranta includ airbag-uri frontale duale și frâne ABS. Sistemul de climatizare, amenajări premium și tapițerie specială sunt echipari opționale.

Bullbar-prag recomandat

Bara spate lovita? De acum Pick-up.ro iti vine in ajutor. Scapa de griji in trafic mare cu bara de inox spate care are rol dublu: de a apara si de a da un aspect placut masinii.

Bara spate indoita? De acum Pick-up.ro iti vine in ajutor. Scapa de griji in trafic mare cu bara de inox spate care are rol dublu: de a apara si de a da un aspect placut masinii. Finisajul corespunde si celor mai exigente nevoi ale Dvs.

Un accesoriu unic, diferit de toate celelalte de pe piata, noile protectii laterale sunt concepute pentru a spori aspectul vehiculelor pe care sunt montate.

Acest prag lateral este unul mai robust, mai  "dur"  pentru adevaratii aventurieri. Avand o structura mai plata, si nu teava ca cele  regasite in categoria praguri, ofera o garda la sol mai buna. Totodata suprafata acestuia este prevazuta cu striatii pentru evitarea alunecarii pe acesta!

Suprafata din cauciuc neopren moale, ofera o aderenta perfecta, reducand riscurile alunecarii in timp ce aluminiul satinat imbunatateste contrastul cromatic dintre otel inoxidabil lustruit si cauciuc. Noile praguri laterale sunt disponibile pentru cele mai importante masini 4x4 , SUV , pick-up de pe piata.

Cu suprafata de cauciuc neopren moale ofera o aderenta perfecta, reducand riscurile alunecarii in timp ce aluminiul satinat imbunatateste contrastul cromatic dintre otel inoxidabil lustruit si cauciuc. Noile praguri laterale sunt disponibile pentru cele mai importante masini 4x4 de pe piata.

V-ar fi de ajutor un prag lateral pe masina? Atunci pragul lateral din teava rotunda cu benzi antiderapante este solutia Dvs.. Produs din inox 100%, este usor de montat pe masina si foarte rezistent chiar si in mediu acid.

Doriti o improspatare a look-ului masinii Dvs? Atunci va putem ajuta oferindu-va rollbar-ul din inox vopsit in camp electrostatic in culoarea de negru mat!

Oferind protectie in caz de rasturnare totodata poate fi un suport pentru reflectoare suplimentare. Doriti sa schimbati aspectul masinii? Acum aveti posibilitatea cu un rollbar cu un design aparte, cu LED de frana incorporat, cu bara din otel cromat pe mijloc si partile laterale din ABS

Un rollbar va poate schimba aspectul masinii Dvs! Nu numai ca o sa aveti o schimbare de look, dar o sa aveti si un posibil suport de reflectoare! Sunt usor de instalat si rezistente impotriva coroziunii/ruginirii datorita materialului din care sunt fabricate!

Aveti nevoie de un bullbar ? In acest caz apelati la noi. Acum va putem oferi bullbar si in varianta neagra pentru cei care doresc un bullbar mai discret.

Un bullbar cu un design nou, fabricat din teava ovala din 100% inox. Echipat cu aparator carter. Este varianta negru mat. Deasemenea vin insosite de omologare CE, respectand legislatia protectiei pietonilor.

Un bullbar cu un design nou, fabricat din teava ovala din 100% inox.Este prevazut cu aparator carter! Deasemenea vin insosite de omologare CE, respectand legislatia protectiei pietonilor.

Un bullbar cu un design nou, fabricat din teava ovala din 100% inox. Deasemenea vin insosite de omologare CE, respectand legislatia protectiei pietonilor.

Un bullbar cu un design nou, fabricat din teava ovala din 100% inox. Deasemenea vin insosite de omologare CE, respectand legislatia protectiei pietonilor.

Fabricat dintr-o teava de inox de 76 mm, acest bullbar superbar va poate oferi protectia ideala in trafic, insa si off-road. Montabil cu usurinta fara a fi necesar modificari la masina.

Solutia ideala in caz ca doriti protectie si un design schimbat la masina atuci tot ce aveti nevoie este un bullbar mediu. Montabil fara a fi nevoie de modificari atat la masina cat si la sistemul de prindere.